Informatie

De praktijk

Movere praktijk voor Osteopathie is al sinds 2002 een begrip in Haarlem.
"Movere" betekend "in beweging brengen". Aangezien in de osteopathie alles draait om bewegelijkheid vond ik het een toepasselijke naam voor mijn praktijk.

Boek hier uw Afspraak


Aanvankelijk gevestigd in zorgcentrum "Schoterhof" is de praktijk in 2012 verhuisd naar het Ramplaankwartier, nabij Overveen.

De praktijk is gevestigd aan de Ramplaan 36 te Haarlem, midden in de mooie Duinwijk. De praktijk ligt op steenworp afstand van landgoed Elswout. 
Movere praktijk voor osteopathie is een ruime praktijk met eigen wachtkamer en voldoet aan alle eisen van het Nederlands Register voor Osteopathie.
De praktijk ligt dicht bij de uitvalsweg Westerlijke randweg en is dus per auto ideaal te bereiken. Uw kunt bij de praktijk vrij parkeren.

Met openbaar vervoer is de praktijk bereikbaar via bus 14, 81 of 481.

Ik werk met een modern electronisch patiëntendossier (Halaxy). Hierin worden alle anamnese-, onderzoeks- en behandelgegevens veilig bewaard en desgewenst kunt u zelf 24/7 bij uw eigen dossier.

Axel Staps d.O.-mro

Axel Staps, osteopaat, Haarlem

Mijn naam is Axel Staps en ik ben sinds 2002 osteopaat en gevestigd in Haarlem. 

Ik ben van origine fysiotherapeut en heeft de opleiding osteopathie gevolgd aan het College Sutherland te Amsterdam.
Ik heb voor mijn thesis een wetenschappelijk onderzoek gedaan naar osteopathie bij schouderklachten.

Ik behandel alle indicaties voor osteopathie en ben gespecialiseerd kinderosteopaat.
Ik heb daarnaast speciale aandacht voor osteopathie ter behandeling van blessures en ter prestatieverbetering bij sporters en heb een speciale methode ontwikkeld voor psychosomatische klachten, osteopathie bij werkgerelateerde klachten zoals burnout, r.s.i. en chronische vermoeidheid.

Boek hier uw Afspraak


Axel Staps D.O.-mro is lid van de Nederlandse vereniging voor Osteopathie en staat geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie (reg.nr 39).
Op de lijsten van de zorgverzekeraars sta ik vermeld onder A. Staps.
De AGB parktijkcode is 900-(0)07354, de zorgverlenerscode 90028430, KVK 34340145

Ik heb een bijzondere affiniteit met de behandeling van baby's, kinderen en  volwassenen met langdurige klachten of klachten met een ernstige impact op het dagelijks leven zoals bijvoorbeeld burnout. Ik ben regelmatig de "laatste strohalm" en vind naast het verdwijnen van de klachten, juist het verhogen van kwaliteit van leven belangrijk. 

Ik ben ervan overtuigd dat elke klacht oplosbaar is, als er geen sprake is van een pathologie. Ik sta borg voor een zo snel mogelijk resultaat en streef naar een minimum aantal behandelingen.


An Osteopath must be an man of reason who proves his talk by his work.
A.T. Still, grondlegger van de osteopathie

Direct inplannen?

Klik op Halaxy (voorheen Healthkit):

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies