Osteopathie bij Whiplash, Haarlem

Osteopathie biedt brede aanpak van whiplash

osteopathie bij whiplash

Osteopathie kan helpen bij (met name oude) whiplashklachten. 
Het whiplash trauma beschadigd het bindweefsel van de nek en rond de wervelkolom en veroorzaakt een verstoring van de normale functie van de zenuwen en de hersenen. Als het natuurlijk herstel onvoldoende verbetering opleverd kan osteopathie de klachten aanmerkelijk verbeteren.

boek hier uw afspraak

Osteopathie en pijn bij Whiplash

Whiplash begint bij een lichamelijk trauma, meestal een auto ongeluk. Door dit trauma raakt weefsel beschadigd. Het gaat hier om bindweefsel en spierweefsel maar soms ook zenuwweefsel. Normaal zou dit vanzelf weer herstellen, maar bij whiplash gebreurd dat vaak niet.
In mijn osteopathie praktijk in Haarlem behandel ik dit weefsel en herstel in het herstelvermogen van het lichaam waardoor de pijnklachten verminderen of verdwijnen.

Door osteopathie behandelbare klachten bij Whiplash

Bij whiplash kan ik met osteopathie de volgende klachten behandelen:

  • Nekpijn.
  • Hoofdpijn.
  • Concentratieproblemen.
  • Visusproblemen.
  • Misselijkheid en buikklachten.
  • Vermoeidheidsklachten.
  • Duizeligheidsklachten.
  • Evenwichtproblemen.
  • Problemen in de energiehuishouding.
  • Mentale klachten.

Osteopathie en mentale klachten t.g.v. whiplash

Veel patienten ervaren ook problemen in denken, leren, kijken en andere neurologische functiestoornissen na een Whiplashtrauma. Vaak voelen mensen niet zichzelf, zijn neerslachting of ervaren andere mentale problemen.
Osteopathie helpt daarbij door de doorbloeding naar de hersenen te herstellen. Met specilae technieken die osteopathie mij biedt herstel ik in mijn praktijk in Haarlem ook de spanning van bindweefselstructuren in de schedel waardoor de bloedvoorziening in de hersenen hersteld. Dit helpt om van de neurologische en mentale klachten af te komen.

"An Osteopath must be an man of reason who proves his talk by his work."
A.T. Still, grondlegger van de osteopathie

Maak direct een afspraak

Klik op Halaxy (voorheen Healthkit):

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies