Testimonials

Kilian, huilbabyAls kersverse moeder ben je kwetsbaar, alles is nieuw en je moet samen met je baby deze nieuwe wereld ontdekken. Als je kindje dan vanaf week 2 ontroostbaar huilt. Hele dagen, klauwt, krijst, rood aanloopt van ellende en je kunt hier niks tegen doen. Dan behalve het ontroostbare troosten en met oordoppen in, wachten tot hij uitgeput in slaap valt. Dan is op een gegeven moment de wanhoop nabij. Darmkrampjes zegt iedereen, gaat wel weer over. Maar je kind heeft duidelijk pijn en dan wil je maar 1 ding. Dat het overgaat.
Naar een osteopaat zou kunnen helpen, las ik op het internet. Via een goede vriendin kreeg ik de naam van Axel door, hij had haar zoon ook goed geholpen. Gelukkig kon ik snel een afspraak maken voor mijn zoontje Kilian. Na een uitvoerige intake met veel gerichte vragen. Kon Kilian op de behandeltafel gaan liggen. Na 8 dagen zonder ontlasting, was het een frappant te zien dat direct na de eerste aanraking van Axel op het kleine buikje, er een soort kernexplosie plaatsvond in de luier. Dat was voor mij gelijk een teken, er gebeurt wat dit gaat helpen!
Omdat Kilian echt last had van maag, darmen en spanning op zijn schedel heeft hij best wat behandelingen nodig gehad. Soms ging het na een behandeling even een dag goed en daarna zelfs slechter dan daarvoor. Axel had dit voorloop ook als scenario voorspeld. Het fijne van Axel vind ik dat hij echt betrokken is. Een aantal keer heb ik hem in het weekend gemaild voor advies en of ik eerder kon komen. Axel mailde zelfs in zijn weekend altijd terug, met goed advies en geruststelling. Deed altijd moeite om flexibel te zijn in zijn agenda. Niet uit het oog uit het hart dus en dat was heel fijn om te merken.
Gelukkig gaat het nu goed met Kilian, Axel heeft ontzettend goed geholpen. Met kunde en liefdevolle aandacht voor ouder en kind. Wat hij precies doet weet ik nog steeds niet helemaal. De aanrakingen zijn heel subtiel, maar met groot resultaat.

Sanne

More...

Brenda van den Boogaard-Plasmeijer


5 ster
Axel is enorm integer, weet alles duidelijk uit te leggen van wat hij onder zijn handen voelt.
Hij heeft mij in 2005 en 2008 behandeld en heeft supergoede resultaten geboekt, na jaren te hebben getobt met allerlei klacht heeft hij mijn lichaam weer in balans weten te brengen.

Ralph van der Meulen, buikklachten

GOUDEN HANDEN HEEFT DE HEER AXEL STAPS ,DIE ZEER GOED WEET IN TE ZETTEN !!
Bedankt mijnheer Staps U heeft mij gelukkig gemaakt zonder medicijnen ,chapeau .
Van begin jan tot eind augustus 2014 liep ik met onder buikpijn rond en de lieve dokters met hun echo,scan dikke darm,endoscopie,scan dunne darm met verdacht op een ontsteking van de dunne darm met 2 x verblijf in het Spaarneziekenhuis in Hoofddorp maakte alleen maar zieker !!
En dan kwam er hulp van U begin sept.2014 één behandeling met uw gouden handen en vakmanschap ,was ik de volgende dag zo bevrijdt en fit zodat ik met mijn vrouw eindelijk weer eens naar Zandvoort aan Zee kon gaan met de trein .
Dank U ,Dank U ,perfekt was dit !!
In dankbaarheid Ralph v.d.Meulen uit Hoofddorp
P.S.Deze praktijk is een zegen !!

Zoë Gerbens, buikklachten

Hoi Axel,

Wij zouden nog even contact houden hoe het met Zoë gaat.
Nou, het gaat hartstikke goed! Deze week heb ik haar niet over buikpijn horen klagen.
Ik heb het ook zelf aan Zoë gevraagd en toen zei ze dat ze het 1 keertje had.
Die ene keer is met haar uitvoering geweest van haar dansen. Ze heeft vanaf januari gezegd dat ze niet op het podium durft.
En wat gebeurt er net voor de uitvoering....Zoë wilde ineens wel! Dus hebben ze haar heel snel omgekleed en stond ze daar
te stralen. Ze heeft genoten!

Ik denk dat de buikpijn die ze op dat moment had toch een beetje door de spanning was.
Haar gedrag gaat ook heel goed! We zijn zo blij dat ons meisje zich zichtbaar goed in haar velletje voelt.

Tot 18 juni.

Groetjes,

Sandra en Zoë

Lizzy, Reflux

Vijf jaar geleden zijn mijn man en ik voor het eerst in contact gekomen met Axel Staps.
De aanleiding was omdat onze zoon zoveel darmkrampen had en als hij in de box op zijn ruggetje lag, lekker aan het spelen was,
zo uit het niets kon spugen, doorzichtig spuug kwam er steeds uit als hij bezig was of moest lachen...

Wij, als ouders wisten dat er iets met hem aan de hand was maar omdat het je eerste kindje is ben je voor je gevoel al heel snel bezorgd. Op een gegeven moment werd het steeds maar erger en zijn we naar de huisarts gegaan, daar werden we doorgestuurd naar de kinderarts, onderzoeken gedaan en uiteindelijk kwam eruit dat onze zoon maagzuur bleek te hebben. We hebben Zantac medicatie gekregen, dat is een drankje wat je met een spuitje in het mondje van je kind kan doen en dan moet het snel over zijn. Zo jong al en dan al aan de medicatie, voelde gewoon niet goed. Via via kregen we te horen dat er een goede osteopaat in Haarlem zou zitten en mensen zweren bij hem, dat ie zo goed is...

Ik heb Axel gemaild en mijn verhaal uitgelegd dat onze zoon zo huilt en last heeft van maagzuur. Ik ben meteen door hem gebeld en kon die week zelfs nog terecht. We werden netjes ontvangen en moesten een lijst invullen (die heeft hij al gemaild zodat we die thuis al konden invullen) en vragen beantwoorden in hoeverre onze zoon last heeft (dit kon je aangeven van 1­ tot en met 10, en dan is 1 weinig last en 10 heel erg veel last). Vervolgens ging Axel aan de slag met onze zoon, hij ligt dan op een "massage" stoel en dan zit jij voor je kindje en dan voelde Axel aan zijn buikje want onze zoon had ook wel wat krampen en daarna bij zijn middenrif ivm maagzuur en uiteindelijk zijn schedel, want dat staat in verbinding met elkaar.

Axel heeft super veel geduld met kinderen, hij legt je dingen uit als het niet duidelijk is wat hij aan het doen is, dat vonden wij heel erg prettig. Uiteindelijk heeft onze zoon in totaal 4 behandelingen gehad en hij is er helemaal vanaf, had totaal een ander kind, die genoot en spuugde niet meer en had geen last meer van krampen.

Nu 8 maanden geleden ben ik bevallen van een dochtertje en zag met 3 weken al dat zij ook last van zuuraanvallen had...ben meteen Axel gaan bellen, uitgelegd of ik ook al met een 3/4 weken oude baby voor een behandeling kon langs komen en hij gaf aan dat dat kon. Zo blij en kon meteen die week terecht. 

Axel constateerde ook dat zij last van maagzuur heeft. Na 4 behandelingen was het helaas nog niet over, de vijfde behandeling (consult) heeft Axel ons kado gedaan aangezien het met 4 behandelingen wel over had moeten zijn...en na die laatste behandeling is het bij haar ook over! 

Mijn man en ik zweren echt bij Axel. Ik raad het iedereen aan. Onze kids hebben nergens meer last van en zijn zooo vrolijk.Nogmaals super bedankt Axel!
Groet,Wesley & Rachel Smal

Lennart Meijers, nekklachten

ik ben ontzettend geholpen met de behandelingen die ik toen der tijd van u heb gehad! voordat ik bij u kwam was ik een beetje sceptisch of het echt zou gaan helpen (heb ik meestal by behandelingen van artsen/etc)
zeker bij een (slijtage) klacht..
maar het heeft echt uitstekend geholpen! ik verging toen van de nekklachten en heb hier nu nauwelijks meer last van.
mischien een enkele keer een stijve nek maar dat is normaal met mijn beroep.
mensen die ik hoor met dezelfde of soortgelijke klachten raad ik u dan ook altijd aan (alleen gaan de meeste mensen liever naar een fysiotherapeut)
mocht ikzelf echter ooit nog last krijgen of iets van klachten hebben, dan weet ik u te vinden!
ik hoop dat met u ook alles goed gaat verder?
mvg,

lennart meijers

Jop, nekklachten en leesproblemen

Hoi Axel,

Ik vroeg Jop van de week hoe het was met zijn leesliniaal. Hij vertelde mij dat er iets heel geks was gebeurd. Hij was laatst zijn leesliniaal een keer vergeten en toen zagen de letters er opeens hetzelfde uit als met liniaal. Hij verteld dat hij zijn leesliniaal nu niet meer nodig heeft. Ik vind het echt heel erg bijzonder!
We zijn je heel dankbaar dat je Jop steeds zo goed kunt helpen.

Heel erg grote dank namens ons allemaal

Groeten Sylvia

Roy Schinnig

Axel heeft ons enorm geholpen om onze dochter eindelijk rustig in slaap te krijgen. In haar eerste jaar had zij enorme last van krampjes. Gevolg was dat zowel onze dochter als wij zelf niet aan slaap toekwamen. De top was wel dat wij 13 keer per nacht eruit moesten.
Na de benodigde reguliere middelen te hebben ingezet kwamen wij via een vriend van ons bij Axel. Na drie behandelingen heeft hij er niet alleen voor gezorgd dat zijn in slaap viel, maar tevens was een helmpje ter correctie van haar schedel ook niet meer nodig.

Aangezien onze dochter op latere leeftijd een structurele buikpijn er op na leek te houden hebben wij haar bij Axel onder behandeling gebracht. Gevolg was dat de mate van pijn zich verminderde en wij thuis ervoor gezorgd hebben dat mogelijke stress verhogende factoren werden weggenomen.

Rating: 9

An Osteopath must be an man of reason who proves his talk by his work.
A.T. Still, grondlegger van de osteopathie

Direkt inplannen?

Klik op Halaxy:

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies