Osteopathie bij hoofdpijn en Migraine, Haarlem

Osteopathie bij hoofdpijn

osteopathie bij migraine, haarlem

Hoofdpijn is vervelend, zeker als het frequent optredende hoofdpijn is. Migraine is een regelrechte ramp, met soms ernstige sociaal- economische consequenties tot gevolg.

Osteopathie biedt een effectieve en langdurige, natuurlijke, oplossing voor hoofdpijn en migraine

Lijders aan ernstige migraine sluiten zichzelf, ondanks zware medicatie, soms dagenlang op in een donkere ruimte en velen niet het minste licht of geluid. Werk of school lijdt ernstig onder de aandoening en ook familieleden worden in alle opzichten beïvloed door de kwaal van hun huisgenoot.

In mijn osteopathie praktijk in Haarlem zie ik veel hoofdpijnpatienten. Hoofdpijn en migraine zijn nog veelal, medisch, onbegrepen klachten en de enige oplossing die de reguliere medische wetenschap te bieden heeft is, soms zeer zware, medicijnen. Echter deze medicijnen moeten vaak de rest van het leven worden geslikt en hebben forse bijwerkingen.

Osteopathie biedt de mogelijkheid om hoofdpijnklachten en migraine permanent te verhelpen zonder medicijnen.


Boek hier uw afspraak: Klik op Halaxy

Osteopathie effectief bij hoofdpijn klachten

Hoofdpijn kan door diverse oorzaken ontstaan. Zo is een spierspannings hoofdpijn een andere hoofdpijn dan hoofdpijn veroorzaakt door een gefixeerde halswervelgewricht.
In mijn osteopathie praktijk in Haarlem onderzoek ik elke individuele persoon in zijn geheel om te achterhalen welke stoornissen bij die persoon een rol spelen bij het ontstaan van de hoofdpijn klachten. 
Osteopathie biedt mij vervolgens een aantal veilige technieken om op natuurlijk wijze deze stoornissen op te lossen. Het herstelvermogen van het lichaam komt vrij en de hoofdpijn klachten verdwijnen.

Uw hoofdpijn is in wezen uniek, osteopathie is de individu-specifieke oplossing.

Osteopathie bij migraine

Migraine is, medisch gezien, nog steeds grotendeels een onbegrepen klacht, maar dat komt deels doordat er te lokaal gekeken wordt naar de oorzaak van de migraine.

Osteopathie plaatst de migraineklachten in een breed anatomisch, fysiologisch en neurologisch kader, en in mijn praktijk in Haarlem ga ik als osteopaat in het hele lichaam op zoek naar de oorzaak van de individuele migraineklachten.

Vaak spelen hormonale regulatieproblemen een rol, en door de beweeglijkheid te herstellen van de betrokken organen lossen die problemen op.

Lokale en minder lokale doorbloedingsproblemen worden aangepakt en psychosociale aspecten krijgen eveneens de nodige aandacht.

Een brede aanpak dus, dat een serieuze aanvulling vormt op het regulier medisch beleid. 
Bel voor een kostenloos en vrijblijvend orïenterend consult, of boek gelijk een afspraak.

Bij migraine spelen veel factoren een rol, met osteopathie vind ik ze allemaal en los ze op.


Boek hier uw Afspraak

"An Osteopath must be an man of reason who proves his talk by his work."
A.T. Still, grondlegger van de osteopathie

Maak gelijk een afspraak

Klik op Halaxy (voorheen Healthkit):

Wetenschap

Verscheidene onderzoeken tonen aan dat osteopathie helpt bij hoofdpijn en migraine.

Osteopathie is veilig en gebruikt geen apparaten of medicijnen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies