Osteopathie, Kosten en Vergoeding

Verschillende soorten consulten Osteopathie

Ik heb drie soorten consulten.  Wat voor u het beste consult is hangt af van uw klachten en uw algemene gezondheidstoestand. 

  • Als u al lang, meerdere klachten heeft en uw hersteld minder snel. Als u wat verminderd vitaal bent en vatbaarder. Dan is er meer te doen en dus meer tijd nodig. Een topconsult is dan het beste.
  • Heeft u al lang last van één bepaalde klacht maar bent u verder goed gezond, volstaan consulten van drie kwartier doorgaans.
  • Bent u  jong, fit en sportief? En heeft u een sportblessure? In de meeste gevallen zijn korte consulten dan lang genoeg.

Hoeveel behandelingen uiteindelijk nodig zijn om uw probleem op te lossen hangt ook weer af van uw herstelvermogen.

Osteopathie valt niet onder verplicht eigen risico.

Osteopathie wordt vergoedt via het aanvullend pakket en dus heeft u geen verplichte eigen risico. Als u alleen al voor onderzoek naar het ziekenhuis moet bent u snel uw €385,- kwijt. Heeft u b.v. Zilveren Kruis (v.a. 2*) Ik kan u voor dat zelfde geld 8 keer behandelen. Dat is in de meeste gevallen meer dan voldoende voor een blijvend resultaat. Bent u aanvullend verzekerd? Dan bent u met osteopathie al snel voordeliger uit.


Tarieven Osteopathie 2022


Kort consult (30 min):  €51,-

Standaard consult (3/4 uur): €72,-

Top consult (1 uur): €93,-

E-consult (max. 1,5 uur) €93,- * (*afhankelijk van pers. situatie) 

De mate van vergoeding varieert sterk per verzekeraar en per pakket. Vindt u een hoge vergoeding belangrijk, oriënteert u zich dan goed op de verschillende verzekeringen. 

Gratis Oriënterend Consult Osteopathie

Het oriënterend consult, de babycheck en de sportcheck duurt ongeveer 15 minuten en zijn kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit consult kunt u uw klachten voorleggen en kan ik na een kort onderzoek u informeren over de mogelijkheden van osteopathie bij uw klachten. Er vindt geen behandeling plaats.

   

Gratis Check-up Osteopathie

Als u een aantal behandelingen hebt gehad en de klachten zijn verdwenen maar u wilt graag weten of na een tijdje "alles nog goed zit" kunnen we een gratis en vrijblijvende check-up afspreken. De check-up duurt ongeveer 15 minuten.

Vergoeding osteopathie

Osteopathie wordt vergoed in het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. De vergoedingen lopen per verzekering nogal uiteen, maar u kunt in uw polisvoorwaarden precies terugvinden hoeveel u vergoed krijgt. U kunt ook onderstaande link volgen.
Dit overzicht is afkomstig van het NVO, Het NVO is afhankelijk van informatie van de zorgverzekeraars en dus kunnen feitelijke vergoedingen afwijken van dit overzicht.
Axel Staps is lid van het NVO en geregistreerd bij het NRO (reg.nr 39) Mijn AGB (zorgverleners) code is 90028430. De praktijkcode is 90007354

Vergoeding

Behandelingen osteopathie gaan niet af van uw (verplichte) eigen risico.

Direct inplannen?

Direct inplannen in mijn agenda? Klik op Halaxy 


Bel

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies