Osteopathie bij werkgerelateerde klachten

Osteopathie en beroepsziekten, Haarlem

osteopathie bij burnout en rsi

Burnoutklachten, R.S.I.(cans) of andere werkgerelateerde klachten vereisen een brede aanpak vanwege de specifieke omstandigheden waarin de klachten zich uiten. Vaak blijken er ook andere dan fysieke factoren een rol te spelen. 

Omdat deze klachten tot tijdelijke, langdurige of zelfs permanente uitval uit het arbeidsproces leiden met grote consequenties voor de patiënt tot gevolg, is snel ingrijpen geboden. Het doel van osteopathie is het snel oplossen van de  klachten en een snelle terugkeer in het arbeidsproces. 

Het terugbrengen van het herstelvermogen en de energiebalans zijn belangrijke aspecten in de osteopathie behandeling. Daarnaast wordt er binnen het gehele lichaam gezocht naar de achterliggende oorzaken van het probleem. Osteopathie biedt een breed scala aan technieken, van viscerale, craniale en manipulaties tot F.D.M.

De osteopathie behandeling leidt tot een snel en blijvend resultaat.

Zo bent u fysiek en mentaal weer klaar voor uw huidige of misschien toekomstige baan.


Boek hier uw afspraak: Klik op Halaxy

Osteopathie en lichamelijke beroepsziekten

Osteopathie houdt zich bij lichamelijke arbeidsgerelateerde klachten bezig met het oplossen van de ketting aan stoornissen die uiteindelijk het lichaamsdeel waar men last van heeft stoort in de functie.
Als osteopaat in mijn praktijk in Haarlem ga ik in het hele lichaam op zoek naar bewegingsverlies in organen, weefsels en structuren omdat dit bewegingsverlies uiteindelijk de doorbloeding of normale zenuwwerking stoort. 

In de osteopathie behandeling maak ik al deze organen, weefsels en structuren los. Hierdoor komt de zenuwfunctie vrij en wordt de doorbloeding hersteld waardoor het getroffen lichaamsdeel eindelijk echt kan herstellen.

Boek hier uw Afspraak

Osteopathie en mentale beroepsklachten

Klachten als burn-out en stress gerelateerde arbeidsklachten worden door osteopathie opgelost door onder andere de specifieke (craniale)technieken die osteopathie mij biedt om het centraal zenuwstelsel te behandelen. Een van die technieken wordt Neuro Glia Balancing genoemd.

Hierdoor kan de energie huishouding herstellen en treden stressreacties minder of minder heftig op.

Door osteopathie voelt u zich lichamelijke en geestelijk vrijer en instaat uw werk uit te voeren.

Door osteopathie Behandelbare arbeidsgerelateerde klachten

Osteopathie helpt bij de volgende beroepsklachten

  • Burnout.
  • R.S.I.
  • Stressklachten.
  • Nekklachten, rugklachten en andere bewegingsapparaat klachten.
  • Mentale of Motivatieproblemen.


"An Osteopath must be an man of reason who proves his talk by his work."
A.T. Still, grondlegger van de osteopathie

Maak direct een afspraak

Klik op Halaxy 

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies